Dom > Izložba > Sadržaj
Pripadajućom Flux punjena Elektrolučno zavarivanje
Mar 14, 2016

Fluks jezgra elektrolučno zavarivanje je uvedena u 1950. Tehnički uvod ovaj proces nije bila nova. To je samo novi tip elektrode koje mogu biti iskorištene na MIG zavarivanje stroj. Fluks šupalj elektrolučno zavarivanje je proces sličan MIG zavarivanja. Oba procesa koristeći nastavlja žice hranjenje i slična oprema. Napajanje i Pripadajućom i MIG zavarivač, su na istom stroju. Su obje smatraju polu automatske procese i imaju vrlo visoku proizvodnju stope.

Glavna razlika između toka šupalj elektrolučno zavarivanje i MIG zavarivanje je način elektroda je pod štitom iz zraka. Fluks punjena elektrolučno zavarivanje kao što ime govori, ima Šuplje žice sa toka u sredini, slična bombona pod nazivom "pixy palicama". Kao ime države, "Flux Core". Glavna razlika između MIG zavarivanje i fluks jezgra elektrolučno zavarivanje je Pripadajućom dobiva svoj štit od toka jezgre, a to omogućuje operateru da vara na otvorenom gdje je vjetrovito. To je kao SMAW zavarivanja elektroda okrenut naopačke! MIG zavarivanje dobiva svoj štit iz boce plina koji ima ozbiljan vući leđa, kada se zavarivanje na otvorenom, ili u uvjetima izložen promaji.

Fluks šupalj Elektrolučno zavarivanje proizvodnja
Fluks šupalj elektrolučno zavarivanje je najproduktivniji priručnika postupaka zavarivanja! Kada uspoređujete MIG zavarivanje toka jezgre elektrolučno zavarivanje, postoji veliki jaz u proizvodnji, u visini od zavara po satu. MIG zavarivač može obično proizvesti 5 do 8 kilograma zavara po satu, stihovi Pripadajućom zavarivač pakiranje 25 plus kilograma zavara po satu. Povrh toga fluks jezgra zavarivanje mogu zavariti 1/2″ ploče u jednom prolazu sa puna penetracija na obje strane. Fluks jezgra elektrolučno zavarivanje iz tog razloga se prvenstveno koristi u industriji izgradnje brodova. Brodovi su od teških ploča i imaju beskrajne količine zavarivanja što treba biti učinjeno. Zavarivanje fluks jezgra proizvodi visoke kvalitete zavara, brz, i čak i u vjetrovitim uvjetima.

Sposobnost Zavarivanja metala

Zavarivanje sa fluks jezgra elektrode je neke ozbiljne nedostatke kada je u pitanju sposobnost zavarivanja metala. Do sada, Pripadajućom je savršen na većini ugljični čelici, lijevano željezo, slitina nikla temeljen i nehrđajućih čelika. Nažalost većina sobe željeznih egzotičnih metala mogu biti zavareni, a to uključuje i aluminija. Naopako za većinu hobisti fluks jezgra elektrode može biti Odličan izbor za opće garaža rad, jer ako se koristi u MIG zavarivač je bez zaštite plina potrebno na elektrode.