Dom > Proizvodi > Uzdužni / obručni štapni > Uzdužna mašina za zavarivanje šiva

Uzdužni šav Zavarivače

Uzdužni šav Zavarivače
Uzdužni šav Zavarivače, kako bi izgledalo za zavarivanje automatsko Uzdužni šav zavarivač je dizajniran za cijevi upisali uzdužni šav, koji je pogodan za weldment debljine 0,8-8 mm, jedna strana zavarivanje s leđa formacije. To je jednostavan stroj koji je stabilan i pouzdan u kvaliteti...
Detalji o proizvodu:

Uzdužni šav Zavarivače, šav aparat za varenje

Automatsko Uzdužni šav zavarivač je namjenjen cijevi upisali uzdužni šav, koji je pogodan za weldment debljine 0,8-8 mm, jedna strana zavarivanje s leđa formacije. To je jednostavan stroj koji je stabilan i pouzdan u kvaliteti. U usporedbi s MMA, to je velik puštanje opterećenje radnika i u tijeku zavarivanja kvalitete i produktivnosti.

Ta oprema je u mogućnosti da rade sa PILOM/TIG/MIG/MAG/plazme u obliku automatskog zavarivanja sustava u uzdužni šav. Ovaj opremom usvaja gradbeni blok strukture i sastoji se od Mainframe/zavarivanje moć izvor/pneumatski lokacija spona/žice – hranilicu/hlađenje i centralni upravljački sustav, jednostavan utovar i istovar, dobre fleksibilnosti.

Oprema kontroler je u mogućnosti kontrolirati automatski i ručno, ravno brzina zavarivanja pištolj klizna ploča Prikazuje digitalno, odvojeni krug za Podešavanje brzine, dužine šava zavara mogu unaprijed postaviti.


Hot Tags: uzdužni šav zavarivače, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftino, kaonajboljeg zavarivanje, kaonajboljeg rezanja
Srodni proizvodi
Upit: