Dom > Vijesti > Sadržaj
Orbital Zavarivač za cijevi
Oct 29, 2016
Osnovne informacije
  • Inženjer Oversea Usluga je dostupna: 2 "-60" Pipe

  • Porijeklo: Kina

  • Specifikacija: Mnoge vrste
opis proizvoda

1, sve Pozicija automatska mašina za zavarivanje je specijalnost za velike i srednje Dia cjevovoda kružnog šava zavarivanja, dizajnu i proizvodnji za sve poziciju automatsko zavarivanje.


2, Ovaj aparat za varenje je pogodan za velike i srednje Dia cevi od Hoting zavarivanje kružni šav zavarivanje je, punjenje zavarivanje i kapom zavarivanje prsten zavarenog spoja je Thermit zavarivanje, varova pakovanje sa varova ekran.


3, Mašina za zavarivanje se sastoji od četiri dijela: Zavarivanje glava (uključujući trolly turistički sistem, zavarivanje baklja ljuljanje sistema, zavarivanje baklja da se podigne sistem, zavarivanje sistem baklja hranjenja, zavarivanje kontrolna kutija), zavarivanje staza, kontrolu sistema, izvor za zavarivanje .


4, Zahvaljujući cjevovoda, posebno našoj zemlji širokoj upotrebi spiralno zavarene cijevi Dia razlika je prevelika, dia cijevi eliptičnost, Groove skošava obrada je anomalija, dovesti do prilikom montiranja se na gradilištu, ponekad će se dogoditi širine kosog i uske variraju je asimetrija i tako dalje, neće biti u stanju sa parametrom regularnom kosina hipotezu da zavara završava fino zavara, u ovom slučaju zavarivač mora kroz posmatranje rastopljene alat, parametar podešavanje u realnom vremenu, posebno amplituda vibracija i obje strane stanovnik vrijeme, može dobiti kaznu zavara.


5, koji se smatra električne frekvencije energije nestabilno i prolazno stanje odgovorio spori kvalitet navareni uticaj na gradilištu polje, je koristio širokopojasnog karakteristika izvor inverzija napajanja. Istovremeno su smatrali lošim uslovima gradnje na gradilištu polje, opterećenja opreme nastavlja vodi visoke poseban zahtjev, ključna komponenta, kao što su električni motor, imajući, senzor i čip odaberite Specijalizirani kompanija poznati brend dijelove uvoz.


6, Kontrola kola vafel i kompletnu mašinu za nošenje na starenje opterećenja da ispita i da vibrira na ispitivanje, redundantna pouzdanost garancije opreme je stvarno.


7, Jedna vrsta promjera cjevovoda odnosi jednu vrstu posebno izrađen staze zavarivanje, standardni config samo s jednim specifikacije zavarivanje staze (da je moguće opcionalno).